Tjenester

 

Vannrenser CW42 WU-2

På tide med egen vannrenser i kjøkkenbenken...?

Dette er en POU (Point Of Use) vannrenser som har 2 filterhus. Produktet har blitt utviklet for bruk i husholdninger, hytter, båter etc. og passer perfekt under vasken i et hvilket som helst kjøkken. Enheten er også meget godt egnet til bruk i forkant av vannkjølere, kaffemaskiner, juicemaskiner, etc.

Systemet garanterer et rent, friskt og velsmakende drikkevann uansett kvaliteten på vannet før rensing. Enhver ferskvannskilde kan benyttes. 

Filtersystemet fjerner eller kontrollerer innholdet av bakterier, farlige metaller og kjemikalier, og gir deg et drikkevann som er renere enn det som kreves i kvalitetsstandardene til Verdens Helseorganisasjon (WHO).

Vannrensesystemet fra ClearWater er basert på en fem-trinns renseprosess med blant annet kullfilter og et sølvbelagt keramisk filter. Det patenterte filtersystemet er testet ved Teknologisk Institutt blant annet for bakterier som indikerer forurensing fra kloakk, og resultatene viser en renseeffekt nær 100 %, noe som er unikt! Forsøk gjort i Storbritannia viser i tillegg at filteret fjerner parasitter, som blant annet Giardia.

Enheten produserer 2 - 5 liter renset vann pr. minutt. Kran og rør er inkludert.

Enkel installasjon (se illustrasjon).

  • x
Utviklet av Cateno AS